Om AllBike CX CUP

Fart – Race – Mudder

Cykelcross når det er allerbedst. .

Der findes ikke bedre motion i weekenden.

AFDELINGER 2019/2020

1. AFD. : 20.10.2019: Stoholm

2. AFD.: 16.11.2019: Hasle Bakker                  

3. AFD.: 14.12.2019: Uldum               

4. AFD.: 01.02.2020: Viborg          

5. AFD. : 22.02.2020: Randers 

REGLER:

DER BLIVER 3 KLASSER: BØRN OG UNGE DVS. ALLE UNDER 15, DAMER OG HERRER

AFVIKLING:

ALLE KLASSER STARTER KL. 13:00. BØRNENE BAGERST. NÅR MAN PASSERER DE YNGRE, SKAL MAN UDVISE FORSIGTIGHED. LAPPEDE RYTTERE BLIVER TAGET I MÅL, MED DET ANTAL GANGE DE NU NÅR AT FÅ KØRT. LØBET VARER 50 MIN. PLUS OMGANGEN FÆRDIG. DER OPSTILLESET UR, DER TÆLLER NED TIL 0. – INGEN KØRER UD EFTER AT URET STÅR PÅ 0. BØRNENE KØRER TIL URET STÅR PÅ 30. 

TIDSTAGNING OG TILMELDING:

DER BENYTTES SPORTSTIMINGS TIDSTAGNING MED RYGNUMRE. DE ER NYE I ÅR OG DE GAMLE STIVE CHIPBRIKKER TIL SKOENE, KAN IKKE BENYTTES! RYGNUMRE FRA ALLBIKE MTB CUPPEN KAN GENBRUGES. ELLERS SKAL DER KØBES NYT NUMMER TIL 50.-, SOM DEREFTER KAN GENBRUGES I CX CUPPEN 19/20
DER BLIVER MULIGHED FOR SAMLET TILMELDING TIL ALLE 5 AFDELINGER. PRIS: KR. 200,- I TILFÆLDE AF AFLYSNING, VIL DER BLIVE INDSAT EN NY DATO. PENGENE KAN IKKE KRÆVES TILBAGE.

PRÆMIER:

DER VIL VÆRE LODTRÆKNINGSPRÆMIER FOR HVER KLASSE, OG PRÆMIER TIL DE SAMLEDE VINDERE EFTER CUPPEN. DER KAN BLIVE ÆNDRINGER I PRÆMIERINGEN.

TILMELDING:

TILMELDING LUKKER KL. 20.00 INDEN DAGEN INDEN LØBET. HVIS MAN HAR NUMMER, KAN MAN UNDTAGELSESVIS TILMELDE HELT FREM TIL START, HVIS MAN SELV KAN GØRE DET F.EKS. PÅ MOBILTELEFON.
INDTAST DIT EVT. RYGNUMMER VED TILMELDINGEN.
PÅ LØBSDAGEN FÅR DU UDLEVERET DIT RYGNUMMER VED INDSKRIVNINGEN.

Samlet tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/6812

RUTEN:

RUTERNE BLIVER LAGT AF DE ENKELTE KLUBBER. KLUBBEN BEKENDTGØR DEM PÅ FACEBOOK SIDEN CA. EN UGE FØR LØBET.
I TILFÆLDE AF OVERHALINGER RÅBER DEN OVERHALENDE, HVILKEN SIDE, MAN VIL OVERHALE TIL, HVOREFTER DER GIVES PLADS.

POINTSYSTEM:

PLACERING 1 2 3 4 5 6 7 8 9 …
POINT: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 …
VINDEREN I DE ENKELTE KLASSER BLIVER DEN MED FÆRREST POINT. VED POINTLIGHED ER DET DEN SIDST KØRTE AFDELING, DER TÆLLER.
DET MED SMÅT: EVT. TVIVLSPØRGSMÅL AFGØRES AF CUP UDVALGET.

SAMLEDE RESULTATER:

DER TAGES AF ADMINISTRATIVE GRUNDE IKKE HØJDE FOR TILMELDING MED FORSKELLIGE FØDSELSDAG, KLUB OG/ELLER NAVNE. DVS. TILMELDING, DER SKER MED ANDEN FØDSELSDAG OG/ELLER NAVN END FØRSTE TILMELDING, VIL BLIVE TOLKET SOM EN NY RYTTER.
DET ER VIGTIGT, AT MAN SKRIVER OG STAVER NAVNET ENS OG RIGTIGT HVER GANG. ELLERS KAN COMPUTEREN IKKE TÆLLE RIGTIGT SAMMEN. DET ER DELTAGERNES EGET ANSVAR AT KONTROLLERE AT MAN STÅR KORREKT PÅ DEN SAMLET CUP RESULTAT LISTE. 
VI OPFORDRER DELTAGERNE TIL AT BRUGE SPORTSTIMING PROFIL.

ANSVAR:

DU SKAL VÆRE INDFORSTÅET MED AT DELTAGELSE I ALLBIKE CROSS CUP ER PÅ EGET ANSVAR OG AF EGEN FRI VILJE. ARRANGØRER KAN PÅ INGEN MÅDE DRAGES TIL ANSVAR FOR PERSONLIG SKADE, SKADE PÅ ANDRE ELLER MATERIEL SKADE.
BEMÆRK. CUP GRUPPEN ARBEJDER FRIVILLIGT OG ULØNNET. VI GØR ARBEJDET SÅ GODT VI KAN OG HØRER ALTID GERNE PÅ FORSLAG OG KOMMENTARER. 
HVIS DU HAR BEHOV FOR AT KONTAKTE OS, SÅ BRUG FACEBOOK SIDEN: ALLBIKE CX CUP.                                         

VENLIG HILSEN
ØSTJYSKE CUPS
MICHAEL, HENRIK OG TORBEN